Bij Faceworks werken we volgens drie sleutelwoorden aan het verbeteren van je huid: motivatie, kennis en geduld. Allereerst staan we bij aanvang van een behandeling stil bij je motivatie: we bespreken wat je wilt veranderen, wat je daar zelf al voor doet en welke producten je daarbij gebruikt.

Vervolgens ontvang je kennis waarmee je jouw gewenste resultaat kunt behalen: do’s & don’ts waarbij rekening wordt gehouden met allergieën en andere bijzonderheden op medisch gebied. Tot slot: geduld. Je doel zal namelijk niet na één behandeling of een weekje goede verzorging meteen behaald zijn. Je moet je huid thuis goed met de juiste producten blijven verzorgen en dat vraagt wel wat geduld. Faceworks geeft al het goede voorbeeld, omdat de behandelingen met geduld en persoonlijke aandacht worden uitgevoerd. Echter, op het gebied van geduld zul je toch voornamelijk jezelf in de spiegel aan moeten kijken. Gelukkig zal diezelfde spiegel je na enige tijd het gewenste resultaat laten zien!

Medik 8 Facials

Omdat iedere huid anders is, wordt iedere behandeling samengesteld op basis van iemands specifieke huidkenmerken. Je kunt kiezen voor een kennismakingsbehandeling met huidanalyse of voor een van de Faceworks facials. Alle behandelingen bestaan uit een dubbele reiniging, enzymenpeeling, uitreinigen, een decolleté- en schoudermassage tijdens het intrekken van het masker en dagverzorging. 

- Kennismakingsbehandeling met huidanalyse (60 minuten) € 75,00
- Faceworks Classic Facial (60 minuten) € 75,00
- Faceworks Platinum Facial (90 minuten) € 90,00
  Inclusief hoofdhuid-, oormassage, uitgebreide gezichtsmassage en hydrojelly masker.

Maak een afspraak

chemische peeling

Een chemische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag loslaat. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en kan het zuur op cellulair niveau zijn werk doen, waardoor je huid een boost krijgt. Faceworks maakt gebruik van drie basis peels, die volledig op de behoeften van de klant zijn af te stemmen. Zo kun je de peeling afstemmen op verschillende huidklachten, zoals acne, hyperpigmentatie, rimpels en dehydratatie. Kies je voor de 12 Weeks to Wow kuur, dan krijg je om de week een chemische peeling, waarbij je aan het eind (de naam zegt het al) een absoluut “Wow-effect” zult ervaren bij het zien van de resultaten.
De peels kunnen enige downtime (vervelling van de huid) hebben van zo’n 4 tot 5 dagen. Maar die downtime ben je natuurlijk in no time vergeten zodra je het resultaat van de peeling ziet! De chemische peeling is een advanced treatment, die de nodige voorbereiding vereist in de vorm van een skincare routine voor thuis. De behandeling is veilig voor alle huidtypes en -kleuren door het time release system. 

- Chemische Peeling € 95,00
- 12 Weeks to Wow Peeling kuur(6 peelings) € 565,00
Bij de kuur ontvang je een gratis naverzorgingskit

Maak een afspraak

Salonnepro Bio Kruidenpeeling

De Salonnepro Bio Kruidenpeeling bestaat uit een mix van heilzame stoffen, zoals zeewier, algen, plantenextracten en verschillende kruiden. De peeling heeft een voedende werking op de basaalcellen, waardoor er nieuwe, gezonde cellen geproduceerd zullen worden. Hierdoor voelt je huid na de behandeling glad en zacht aan en krijgt het een mooie glow. Deze kruidenpeeling is een perfect alternatief voor de chemische peeling, omdat de kruidenpeeling (bijna) geen downtime kent. Er is keuze uit drie verschillende peels, waardoor we op verschillende huidbehoeften kunnen werken.

- Bio Peeling € 80,00
- Bio Peeling Deluxe € 99,00
  Inclusief hydrojelly masker en uitgebreide massage.

Maak een afspraak

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal ontworpen, steriel chirurgisch mesje. Door het mesje voorzichtig over de huid te schrapen, worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van de huid verwijderd. Dermaplaning is een efficiënte manier om je huid te exfoliëren en verstopte poriën tegen te gaan. Alle behandelingen bestaan uit dermaplaning, uitreinigen, peeling en een masker.

- Dermaplanepro Basic € 75,00
- Dermaplanepro Deluxe € 90,00
  Inclusief enzymen en een schoudermassage tijdens het intrekken van 
  het masker.
- Dermaplanepro Platinum € 110,00
  Inclusief enzymen, uitgebreide gelaatsmassage, hydrojelly masker en 
  hoofdhuid- en oormassage.
- Dermaplanepro Firming Peptide € 100,00
  Inclusief enzymen, firming peptide masker en een schoudermassage tijdens
  het intrekken van het masker.
- Dermaplanepro Pumpkin Enzyme € 100,00
  Bestaat uit enzymen, dermaplaning, peel, uitreinigen, schoudermassage
  en pompoen enzymen.

Bekijk de Advanced Dermaplaning behandelingen

Maak een afspraak

Ga terug

Maak een afspraak

Advanced Dermaplaning 
- Dermaplanepro Alpha/Beta Peel € 125,00
  Bestaat uit enzymen, dermaplaning, chemische peeling, uitreinigen en
  een masker.
- Dermaplanepro Pumpkin Peel € 150,00
  Bestaat uit enzymen, dermaplaning, chemische peeling, uitreinigen en 
  een pompoen masker. 
- Dermaplanepro Ageless € 150,00
  Bestaat uit enzymen, dermaplaning, chemische peeling, uitreinigen, 
  firming peptide masker en een schoudermassage tijdens het intrekken 
  van het masker.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van zeer fijne kristallen dode huidcellen worden verwijderd. De kracht waarmee dit gebeurt stimuleert tevens de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. Omdat de behandeling met kristal hygiënischer en veiliger is dan de behandeling met diamant, biedt Faceworks de behandeling met kristal aan. Zo pak je met een microdermabrasie behandeling op een veilige manier onder andere oneffenheden, pigmentvlekken, littekens, rest acne, fijne lijntjes en grove poriën aan. 

- Microdermabrasie € 89,00
- Microdermabrasie deluxe € 115,00
  Inclusief hydrojelly masker en uitgebreide massage.

Maak een afspraak

Microneedling

Microneedling is een intensieve, huidverbeterende behandeling. Met zeer fijne, steriele naaldjes worden er gelijkmatig micro (kleine) openingen gemaakt in de huid. Deze openingen zorgen ervoor dat het gezonde, omliggende weefsel meer collageen aanmaakt waardoor een natuurlijk helingsproces wordt geactiveerd. Daarnaast zorgt microneedling ervoor dat de werking van producten toeneemt, daar er maar liefst 80% meer productopname plaats kan vinden door microneedling. Microneedling vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels en onregelmatigheden zoals littekens die door acne zijn ontstaan.

- Microneedling € 90,00

Maak een afspraak

Wenkbrauwstyling

Bij Faceworks krijg je geen standaard wenkbrauwbehandeling. Je wenkbrauwen worden “op hun wenken bediend” en behandeld en gestyled met passie en expertise. Het shapen gebeurt altijd middels een shaping methode: volgens de Golden Ratio van het gezicht worden de verhoudingen van je gezicht berekend en worden je wenkbrauwen eerst afgetekend. Op die manier worden de wenkbrauwen zo symmetrisch als mogelijk gemaakt en passen ze perfect bij de rest van je gezicht. 

- Brow treatment met henna | Henna brows € 40,00
- Brow treatment met verf € 35,00
- Wenkbrauwen shapen | Brow Shaping € 28,00
  Door middel van brow mapping.
- Wenkbrauwen bijwerken | Brow Touch up € 18,00
- Wenkbrauwen verven € 15,00

Maak een afspraak

Resultaten wenkbrauwen

Extra's

De extra’s zijn te boeken in combinatie met een van de andere behandelingen. Hierbij beloon je niet alleen jezelf met wat extra’s. Je wordt ook door Faceworks beloond, daar de extra’s zijn voorzien van een korting op de prijs.  
- Waxen/threaden bovenlip of kin € 12,50
- Waxen/threaden bovenlip en kin € 22,00
- Lash tinting € 15,00
- Waxen wenkbrauwen € 15,00
- Verven wenkbrauwen € 14,00
- Brow Shaping € 25,00
- Brow treatment met verf tijdens gezichtsbehandeling € 30,00
- Brow treatment met henna tijdens gezichtsbehandeling € 35,00

Maak een afspraak