“Uit onzekerheid over mijn huid gebruikte ik lange tijd filters over mijn foto’s. Dat heb ik door de juiste huidverzorging gelukkig niet meer nodig en binnen mijn eigen salon vind ik het dan ook belangrijk om “ongefilterd” mijn professionele advies te kunnen geven. Daar hebben mijn klanten uiteindelijk het meest aan, zodat ook zij het gebruik van filters niet meer nodig zullen vinden.”

“What you see is what you get”

“Vanaf mijn pubertijd kreeg ik last van zware acne, wat me extreem onzeker maakte. Als er foto’s werden gemaakt, probeerde ik mijn gezicht zoveel mogelijk te bedekken of maakte ik gebruik van filters zodat je mijn acne op foto’s niet zou zien. In die tijd ontstond mijn interesse voor huidverbetering. Ik ben de opleiding tot allround schoonheidsspecialist gaan volgen en heb me gespecialiseerd in acne. Door alle kennis die ik opdeed kreeg ik mijn eigen acne onder controle. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven en me een gelukkiger mens gemaakt. Geen filters meer nodig dus om mijn huid op foto’s mooier te laten lijken. Dat gun ik natuurlijk iedereen! Ik hecht daarom veel waarde aan het geven van gedegen, uitgebreide huidadviezen en neem daarbij geen blad voor de mond. “What you see is what you get”, daar hebben mijn klanten toch het meest aan. Zo hebben mijn klanten uiteindelijk ook geen filters meer nodig voor over hun foto’s, dankzij mijn “ongefilterde” professionele advisering.”

“Knowledge is power and with my knowledge I’ll make you feel powerful!”

In 2019 rondde ik de opleiding tot schoonheidsspecialist af. Ik heb datzelfde jaar nog meegedaan een het Nederlands kampioenschap schoonheidsspecialist van Skills Heroes en ben tot de landelijke halve finale gekomen. Het jaar erop heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialist afgerond. Ik ben daarbij opgeleid in de beste huidverbeterende merken, facial technieken, peeling technieken en heb de specialisatie Behandelen donkere huid gevolgd. Ik ben bij SKIN en ANBOS geregistreerd, dus kwaliteit is bij mij de standaard en al mijn behandelingen zijn veilig voor de donkere huid. 

Verder ben ik altijd geïnteresseerd in de nieuwste technieken, want knowledge is power en met die kennis kan ik mijn klanten altijd het beste resultaat blijven bieden en zich goed laten voelen in hun vel. Ik volg de laatste ontwikkelingen in het binnen- en buitenland dan ook altijd op de voet en ik ben cursussen en trainingen blijven volgen. Onder andere op het gebied van kennis en theorie. Maar ik blijf ook de cursussen bij Medik8 volgen om de producten die ik binnen mijn eigen salon gebruik op de beste manier te gebruiken bij mijn klanten!

Samen ontsnappen aan de sleur van de dag

“Ondanks dat ik niets liever wilde dan van mijn acne af komen, was de stap om naar een huidspecialist te gaan lange tijd te groot. Ik was bang om veroordeeld te worden door degene die me zou behandelen. Hierdoor bleef mijn huid lange tijd onbehandeld. Ik vind het daarom in de eerste plaats belangrijk dat klanten zich comfortabel bij mij voelen en zich kwetsbaar op durven stellen. Op die manier kan ik mijn klanten namelijk beter helpen. Met het openen van mijn eigen salon in 2021 kreeg ik meer vrijheid om de behandelingen op mijn manier vorm te geven, met name met meer persoonlijke aandacht. Door die persoonlijke aandacht geniet ik zelf ook het meest van mijn werk. Anders krijg ik al gauw het gevoel dat ik achter een lopende band werk in plaats van in een beautysalon. Terwijl klanten in een salon juist even willen ontsnappen aan de sleur van de dag en ik ontsnap natuurlijk graag met mijn klanten mee!”

“Faceworks: een beautysalon die doet wat werkt voor jouw gezicht”

Ontdek alle behandelingen